Idégrundlag Markedet i dag Opstart og indtjeningsmuligheder  
 
Opstart og indtjeningsmuligheder

Vi har vi skabt en værktøjskasse, som giver de bedste forudsætninger for at din nye hjemmebaserede virksomhed kommer ud af starthullerne og begynder at skabe stadige indtægter med det samme.

Værktøjskassen består af flere ting som du har brug for, f.eks. adgang til vores 24 timers online forretningssupportcenter, et udvalg af de mest populære produkter, en forretningslicens, undervisnings-DVD, diverse manualer og beskrivelse af forretningsgange osv.

En del af Værktøjskassen er desuden to meget vigtige iværksætterkurser. Oveni i dette får du tilknyttet en fuldt uddannet forretningskonsulent, som selv har skabt sig en lukrativ indkomst med dette spændende forretningskoncept. Denne person bliver din daglige coach og forretningskonsulenten vil ganske gratis hjælpe dig skridt for skridt i forretningen.

Som sin egen chef skal man vænne sig til tanken om at kigge på forholdet mellem indsats og afkast.

Indsatsen kan være forskellig alt efter den enkeltes evner og ambitioner. Derfor er der forskel på hvor stor en omsætning, den enkelte skaber i sin egen forretning. Der er muligheder for alle, uanset om man ønsker at tjene et par tusinde kroner pr. måned eller ønsker økonomisk frihed på sigt.

Heldigvis er der plads til alle typer og du er sikker på at dit indtægtspotentiale kun er begrænset af dine egne ambitioner, effektivitet og gå-på-mod!

Vi har konceptet. Vi har fremgang. Vi har planer for fremtiden!
 
  <<forrige    
     
Afsenderidentifikation | Copyright | Personbeskyttelse